Dr. Florence Desmidt

Allgemeinmedizin (Hausarzt)

Geraardsbergen

Buchen Sie einen Termin

Füllen Sie die folgenden Felder aus:

Huisartsenpraktijk Moenebroek
Moenebroekstraat 19,
9506 Geraardsbergen

Gesprochene Sprachen

  • Deutsch
  • - Englisch
  • - Französisch
  • - Niederländisch

Informationen über die Praxis

Barrierefreiheit

Bezahlungsarten

Klicken Sie auf den Pin, um eine Routenbeschreibung anzuzeigen

Bitte aktivieren Sie die "funktionalen Cookies" in den "Datenschutzeinstellungen" dieser Seite, um das Laden der Karte unten zu ermöglichen

Beschreibung

Hallo,

Ik ben Florence Desmidt, afkomstig uit Deftinge. Ik behaalde mijn diploma van geneeskunde in 2016 via Ugent en deed nadien 2,5 jaar ervaring op in urologie, een chirurgische discipline. Ik besloot in 2019 te starten met huisartsgeneeskunde. Dit voltooide ik met trots in 2022. Tijdens deze periode deed ik een opleiding Sportgeneeskunde en een opleiding Coaching via Your Coach. Ook werkte ik gedurende een half jaar fulltime in een dermatologische praktijk in Gent. Sinds een 3-tal jaren neem ik deel aan talrijke webinars, workshops en (inter)nationale congressen over niet-chirurgische esthetische geneeskunde. Mijn levensmoto: mooi en gezond ouder worden! Ik hecht hierbij ook belang aan preventieve geneeskunde. Op heden werk ik deeltijds als esthetisch arts en deeltijds als huisarts.

Ik ben sinds januari 2022 fiere mama van een dochtertje Bérénice. Zelf doe ik graag aan koersfietsen, lopen, zwemmen en kitesurfen. Dit staat door de zorg als mama wel op een laag pitje geef ik toeBij mij kan je terecht voor talrijke problemen maar in het bijzondere heb ik interesse voor volgende gebieden: kleine chirurgische ingrepen, dermatologie & esthetiek, kindergeneeskunde, gynaecologie, urologie, preventie, psychologische problemen.

Alle anzeigen
Buchen Sie einen Termin Zurück zum Profil