Dr. Thibault Meert

Urologie

Bonheiden

Buchen Sie einen Termin

Füllen Sie die folgenden Felder aus:

Urologie Dr. Thibault Meert
8 Kardinaal Mercierlaan,
2820 Bonheiden

Fachrichtung

Gesprochene Sprachen

  • Englisch
  • - Französisch
  • - Niederländisch

Informationen über die Praxis

Barrierefreiheit

Bezahlungsarten

Klicken Sie auf den Pin, um eine Routenbeschreibung anzuzeigen

Bitte aktivieren Sie die "funktionalen Cookies" in den "Datenschutzeinstellungen" dieser Seite, um das Laden der Karte unten zu ermöglichen

Beschreibung

Mijn opleiding geneeskunde voltooide ik aan de Katholieke Universiteit Leuven in 2011. Van 2011 tot 2017 specialiseerde ik mij verder in de urologie in de Europaziekenhuizen in Brussel, het Zuyderland ziekenhuis in Heerlen (Nederland), het Jessa Ziekenhuis in Hasselt en in het UZ in Leuven. Ik kreeg op die manier een opleiding in zowel de algemene als de endoscopische, laparoscopische en robotische heelkunde. Over de verschillende jaren heen specialiseerde ik mij in de uro-oncologie om tijdens het laatste jaar, in het UZ Leuven, een uitgebreide training te krijgen in de open -en robotische urologische heekunde. Specifiek in de robotische chirurgie deed ik bijkomende ervaring op in het ORSI centrum onder begeleiding van Dr. Mottrie.

Sinds 2017 ben ik uroloog in het Imeldaziekenhuis, vanaf september 2018 doe ik ook consultaties in Somedi en sinds 2020 is er ook een consultatie op mijn privé-praktijk.

Mijn subspecialisaties naar algemene urologie zijn:
-oncologie
-robotchirurgie
-open chirurgie
-endoscopie

Alle anzeigen

Mitgliedschaften

  • BVU
  • EAU
Buchen Sie einen Termin Zurück zum Profil