Buchen Sie einen Termin

Füllen Sie die folgenden Felder aus:

Kinderartsenpraktijk KAPRA+
Nobellaan 5,
3500 Hasselt

Gesprochene Sprachen

  • English
  • - Français
  • - Nederlands

Informationen über die Praxis

Bezahlungsarten

Klicken Sie auf den Pin, um eine Routenbeschreibung anzuzeigen

Bitte aktivieren Sie die "funktionalen Cookies" in den "Datenschutzeinstellungen" dieser Seite, um das Laden der Karte unten zu ermöglichen

Beschreibung

Mededelingen:
Mijn eerste boek: "natuurlijke gezondheid bij baby's en kinderen" is verkrijgbaar bij de betere boekhandel en bol.com. Ik schreef deze zodat u zelf als ouder weet wat u kan doen om uw kindje op natuurlijke wijze gezond te houden en wat u veilig kan doen als uw kindje ziek is om het immuunsysteem te ondersteunen. Ik hoop dat u hiermee tools in handen heeft zodat u niet meteen naar uw huisarts moet hollen. En wie weet heeft u mij ook niet meer zo nodig;-)
Als u toch graag naar mijn praktijk wil komen volgen hier wat richtlijnen:

Bij het eerste consult wordt de tijd genomen om een volledig beeld van uw kind te krijgen. Hierbij wordt de ontwikkeling en groei alsook de volledige ziektegeschiedenis in kaart gebracht. Dit consult duurt 60 minuten. Graag boekje van kind en gezin meenemen als u dat heeft.
Een controle afspraak duurt minimaal 30 minuten.

Dr Rayen is geaccrediteerd en gedeconventioneerd. Geaccrediteerd wil zeggen dat ik regelmatig bijscholingen volg om mijn kennis up-to-date te houden, gedeconventioneerd betekent dat ik een ereloon supplement mag aanrekenen. Gezien de grotere tijdbesteding is het tarief conform de bestede tijd. Het tarief per uur bedraag 140 euro.

Gelieve steeds de Kids ID mee te nemen of indien u deze niet heeft de ISI kaart en het boekje van kind en gezin.

Betalingen bij dr Rayen gebeuren bij voorkeur met bancontact of mobile app.

Indien een afspraak niet kan doorgaan verzoeken we u om tijdig te annuleren (liefst 48 uur van te voren) zodanig dat andere mensen nog de kans hebben om deze plaats in te nemen. Annuleren kan ook online.
Bij niet annuleren van een afspraak wordt er 50 euro in rekening gebracht.

Voor dringende gevallen kan u zich wenden tot de dichtst bij zijnde spoedgevallendienst van het Jessa ziekenhuis, stadsomvaart 11 te Hasselt. Indien er onmiddellijke medische hulp nodig is bel 112.

Buiten de raadplegingsuren kan u terecht bij de huisarts van wacht of in het ziekenhuis .

Alle anzeigen

Ausbildung

  • kindergeneeskunde
  • orthomoleculaire geneeskunde
  • homeopathie
Buchen Sie einen Termin Zurück zum Profil