Oogkliniek - Campus Schoten

3 praticiens

Schoten

Prendre rendez-vous en ligne

Renseignez les informations suivantes

Oogkliniek - Campus Schoten

Campus Schoten is gelegen te Jozef Hendrickxstraat in Schoten. De Jozef Hendrickxstraat is de eerste straat rechts op de Kasteeldreef, komende van het rondpunt ter hoogte van de Churchilllaan wanneer men zich begeeft richting het Kasteel van Schoten.

(Opgelet!: het officiële postadres is geregistreerd op Churchilllaan 57, 2900 Schoten, echter de ingang van de praktijk bevindt zich ter hoogte van de Jozef Hendrickxstraat, tegenover nummer 57 en naast restaurant Gustativ).

In de Jozef Hendrickxstraat is gratis parkeren toegelaten in de straat. De campus is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Indien u met de fiets komt, kan deze gestald worden voor de deur van de praktijk.

Komt u met het openbaar vervoer, dan raden we u aan voor de exacte dienstregeling contact op te nemen met De Lijn Antwerpen op 03/218.14.11. (8.30 - 16 uur) of via de website www.delijn.be.

Met het openbaar vervoer is deze campus eenvoudig te bereiken, bij voorkeur mits afstappen ter hoogte van de halte Kasteeldreef, te Schoten.

Bus 621 Antwerpen – Sint-Job , halte Schoten Kasteeldreef, vanaf deze halte is de wandelafstand tot aan de ingang van de praktijk 300m
Bus 620 Antwerpen – Hoogstraten – Meer, halte Schoten Kasteeldreef, vanaf deze halte is de wandelafstand tot aan de ingang van de praktijk 300m
Bus 610 Oelegem – Antwerpen, halte Schoten Kasteeldreef, vanaf deze halte is de wandelafstand tot aan de ingang van de praktijk 300m
Bus 629 Schoten – Brecht – Scholen Malle, halte Schoten Gemeentehuis, vanaf deze halte is de wandelafstand tot aan de ingang van de praktijk 400m

Tout voir
Oogkliniek - Campus Schoten
Churchilllaan 57,
2900 Schoten

Langues parlées

  • Néerlandais

Informations sur le cabinet

Cliquez sur le marqueur pour connaitre l'itinéraire

Veuillez activer les "cookies fonctionnels" dans les "paramètres de confidentialité" de cette page pour permettre le chargement de la carte ci-dessous.

Équipe - 3 praticiens

Dr. Claudia Bevers

Ophtalmologue - Médecin ophtalmologue

Dr. Katrien Haverals

Ophtalmologue - Médecin ophtalmologue

Dr. Silke Helsen

Ophtalmologue - Médecin ophtalmologue
Prendre rendez-vous en ligne Revenir au profil