Dr. Florence Desmidt

Médecin généraliste (Médecin de médecine générale)

Geraardsbergen

Prendre rendez-vous en ligne

Renseignez les informations suivantes

Huisartsenpraktijk Moenebroek
Moenebroekstraat 19,
9506 Geraardsbergen

Langues parlées

  • Allemand
  • - Anglais
  • - Français
  • - Néerlandais

Informations sur le cabinet

Accessibilité

Types de paiement

Cliquez sur le marqueur pour connaitre l'itinéraire

Veuillez activer les "cookies fonctionnels" dans les "paramètres de confidentialité" de cette page pour permettre le chargement de la carte ci-dessous.

Description

Hallo,

Ik ben Florence Desmidt, afkomstig uit Deftinge. Ik behaalde mijn diploma van geneeskunde in 2016 via Ugent en deed nadien 2,5 jaar ervaring op in urologie, een chirurgische discipline. Ik besloot in 2019 te starten met huisartsgeneeskunde. Dit voltooide ik met trots in 2022. Tijdens deze periode deed ik een opleiding Sportgeneeskunde en een opleiding Coaching via Your Coach. Ook werkte ik gedurende een half jaar fulltime in een dermatologische praktijk in Gent. Sinds een 3-tal jaren neem ik deel aan talrijke webinars, workshops en (inter)nationale congressen over niet-chirurgische esthetische geneeskunde. Mijn levensmoto: mooi en gezond ouder worden! Ik hecht hierbij ook belang aan preventieve geneeskunde. Op heden werk ik deeltijds als esthetisch arts en deeltijds als huisarts.

Ik ben sinds januari 2022 fiere mama van een dochtertje Bérénice. Zelf doe ik graag aan koersfietsen, lopen, zwemmen en kitesurfen. Dit staat door de zorg als mama wel op een laag pitje geef ik toeBij mij kan je terecht voor talrijke problemen maar in het bijzondere heb ik interesse voor volgende gebieden: kleine chirurgische ingrepen, dermatologie & esthetiek, kindergeneeskunde, gynaecologie, urologie, preventie, psychologische problemen.

Tout voir
Prendre rendez-vous en ligne Revenir au profil