Thorbjörn De Brul

Ostéopathe

2 lieux : Lokeren , Zoutleeuw

Prendre rendez-vous en ligne

Ce praticien reçoit dans 2 cabinets


Description

Last van fysieke klachten of blessures die maar blijven terugkomen? Te weinig energie en altijd moe? Of gewoon benieuwd hoe je jouw gezondheid, natuurlijke immuunsysteem of sportieve prestaties naar een nog hoger niveau tilt? Bij Topsportadvies halen we samen het beste uit jezelf!
Met een positieve mindset en vanuit een causopractisch perspectief analyseren we eerst hoe je lichaam presteert op biomechanisch, biochemisch, orthomoleculair, ... en energetisch vlak.
We bekijken in detail hoe elk onderdeel afzonderlijk én in de onderlinge relatie met andere componenten functioneert. Daarna sporen we via logische causale verbanden de onderliggende oorzaken van je klachten op om ze bij de wortel aan te pakken. Daarbij focussen we voornamelijk op het versterken van natuurlijke evenwichten en herstelprocessen om lichaam en geest terug in balans en in topvorm te brengen.

Handig om weten:
* Thorbjörn De Brul is erkend osteopaat D.O. en gediplomeerd causopractor. Je bent dus bij een ervaren professional aanbeland.
* Omdat we erkend osteopaat zijn, betaalt je mutualiteit (en/of aanvullende ziekteverzekering) de kosten voor osteopathie deels terug!
* Kom je naar de Topsportadvies praktijk in Lokeren (Oost-Vlaanderen) of in Zoutleeuw (Vlaams-Brabant)? Aan jou de keuze.
* Bij Topsportadvies is iedereen even welkom! We behandelen positivo’s van alle leeftijden met of zonder sportieve ambities.

Tot binnenkort?
Thorbjörn De Brul

Tout voir

Diplômes

  • Osteopaat D.O.
  • Causopractor DCP
  • Bachelor in de Podologie
Tout voir
Prendre rendez-vous en ligne Revenir au profil