Stijn Duchi

Osteopata

's Gravenwezel

Fissa un appuntamento online

Inserisci i tuoi dati per prenotare

Osteowezel
De Goudvink 7,
2970 's Gravenwezel

Specialità

Lingue parlate

  • Olandese

Informazioni sullo studio medico

Orari di apertura

Lun.
07:00-21:00
Mar.
07:00-21:00
Mer.
07:00-21:00
Gio.
07:00-21:00
Ven.
07:00-21:00

Tipi di pagamento

Clicca su un marcatore per ottenere indicazioni stradali

Si prega di attivare i "cookie funzionali" nelle "Impostazioni sulla privacy" di questa pagina per consentire il caricamento della mappa sottostante.

Descrizione

Ik ben een ambitieuze optimist met een diepe interesse in het functioneren van het menselijke lichaam. In 2013 behaalde ik het diploma ‘Master in Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen’ aan de KU Leuven. Nieuwsgierig naar meer zette ik mijn studies verder en behaalde in 2016 het diploma ‘Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie’. Met deze kennis op zak startte ik als zelfstandig kinesitherapeut, waar ik in contact kwam met een brede patiëntenpopulatie. Door mijn voorliefde voor sport werkte ik enkele jaren als sportkinesitherapeut op het Antwerpse ‘Eilandje’. Tijdens deze periode verdiepte ik mij verder in de osteopathie met een 5-jarige opleiding aan het Flanders International College of Osteopathy, waar ik in 2022 mijn diploma osteopaat D.O. behaalde. Sindsdien werk ik voltijds als osteopaat in Antwerpen Berchem.

Naast sportblessures ontwikkelde ik een speciale interesse voor enkele specifieke problematieken van de wervelzuil (nek- en rugproblemen zoals lumbago’s, discus hernia’s, ischias, torticollis, trapeziussyndroom), hoofdpijn en kaakproblematieken. Ik haal mijn voldoening uit efficiënte pijnverlichting, het oorzakelijk oplossen van moeilijke of langdurige problemen en het halen van langetermijndoelstellingen. Mijn werkwijze legt de nadruk op het opsporen van de onderliggende oorzaak van je klacht, aangezien deze niet altijd overeenkomt met de plaats waar de problemen zich manifesteren. Een totaalaanpak en een goede samenwerking met andere zorgverstrekkers zijn voor mij vanzelfsprekend.

Continua a leggere

Diplomi

  • Master in de lichamelijke opvoeding en bewegingswetenschappen - Katholieke Universiteit Leuven
  • Master in de Revalidatiewetenschappen en kinesitherapie - Katholieke Universiteit Leuven
  • Osteopaat DO - Flanders International Collega of Osteopathy

Affiliazioni

  • Osteopaat Vlaanderen
Fissa un appuntamento online Torna al profilo