Prendre rendez-vous en ligne

Renseignez les informations suivantes

Gezondheidspraktijk ORTHOFELIA
14 Spoorwegstraat,
9550 Herzele

Langues parlées

  • Nederlands

Informations sur le cabinet

Accessibilité

Types de paiement

Cliquez sur le marqueur pour connaitre l'itinéraire

Veuillez activer les "cookies fonctionnels" dans les "paramètres de confidentialité" de cette page pour permettre le chargement de la carte ci-dessous.

Description

Dirk is een gepassioneerd therapeut en heeft als orthomoleculaire opleiding tot therapeut gevolgd aan het ICZO - HOWEST Brugge. Ter aanvulling volgt Dirk de driejarige opleiding tot klinisch psycho neuro immunologie therapeut (KPNI).

Als orthomoleculair therapeut met de visie van KPNI wil Dirk zijn cliënten zowel preventief als bij ziekte begeleiden naar een betere gezondheid met als doelstellling "je gezondheid herstellen, herwinnen en herbeleven". Dirk doet dit via voeding, suppletie en leefstijl oplossingsplannen. Alle vijf grote componenten van de mens worden bekeken namelijk lichaam, emoties, denken, relaties en bezieling. Tijdens elk consult wordt er voldoende tijd genomen om te luisteren, om alle vragen te beantwoorden en oplossingen in detail uit te leggen. Het is belangrijk dat u als cliënt duidelijk begrijpt wat de oplossing en therapie inhoudt, zo kan het brein meehelpen aan de oplossing van het symptoom. Dirk doet niet aan symptoombehandeling, wel aan de aanpak van de oorzaak.

Als lichaamswerk oefent Dirk voetreflexologie uit en is bijgeschoold en gespecialiseerd in voetreflexologie voor kankerpatiënten, alsook in voetreflexologie voor geestelijke ondersteuning namelijk de psycho-zone voetreflexologie. Steeds met heel veel zachtheid, toewijding en kennis laat Dirk je veilig voelen en resulteren zijn voetreflexologiesessies in ontspanning, een betere energiedoorstroming van weefsels en organen. De voetreflexologiesessie brengt het lichaam in een volstrekt diepe rust. Door middel van zachte, doelgerichte bewegingen zal je voelen dat je lichaam en geest ontspant en in balans komt.

Dirk heeft ook heel wat natuurgeneeskundige opleidingen gevolgd zoals aromatherapie, fytotherapie, gemmotherapie, ... . Al deze opleidingen bracht Dirk in contact met tal van buitengewone docenten en therapeuten waaruit Dirk zijn eigen stijl en methodes ontwikkelde.

Dirk ervaart de ontmoeting met zijn cliënten als een dagelijks voorrecht en levensverrijking waarvoor hij zeer dankbaar is. Dirk blijft enthousiast, geëngageerd en geïnteresseerd naar de toekomst kijken met als doelstelling zijn cliënten maximaal te ondersteunen door het geven van zijn exclusieve aandacht en volle engagement.

Tout voir

Diplômes

  • Orthomoleculair therapeut
  • Voetreflexologie met specialisatie psychozone en voetreflexologie voor kankerpatiënten
  • Vele natuurlijke geneeswijzen zoals aromatherapie, fytotherapie, gemmotherapie, ...
Tout voir

Affiliations

  • Beroepsvereniging van reflexologen België - BEVO
  • Vzw zorgmassage
Prendre rendez-vous en ligne Revenir au profil