Robin Thys

Ostéopathe

Kalmthout

Prendre rendez-vous en ligne

Renseignez les informations suivantes

Gezondheidspraktijk Robin Thys
Beauvoislaan 27 (Heide), 2920 Kalmthout, Antwerp, Belgium

Spécialités

Langues parlées

  • Anglais
  • - Français
  • - Néerlandais

Informations sur le cabinet

Accessibilité

Types de paiement

Cliquez sur le marqueur pour connaitre l'itinéraire

Veuillez activer les "cookies fonctionnels" dans les "paramètres de confidentialité" de cette page pour permettre le chargement de la carte ci-dessous.

Description

Al sinds z’n jeugdjaren in de middelbare school was het al duidelijk dat Robin iets wilde doen met het menselijke lichaam. Hij was actief als voetballer, studeerde Sport Wetenschappen en hierdoor had hij zelf de nodige blessures gehad. Dat triggerde hem om alles hierover te weten. Hij is dan eerst de opleiding Kinesitherapie gestart, en vrij snel wist hij dat hij nadien Osteopathie wilde gaan studeren. Het was de complexiteit van het menselijke lichaam dat hem in de richting van de Osteopathie dreef.

Na het afstuderen als master in de Kinesitherapie (Universiteit Antwerpen) begon Robin het werk als kinesitherapeut te combineren met de studies Osteopathie aan het FICO in Antwerpen. In 2017 studeerde hij officieel af en begon hij te werken als osteopaat.

Begin 2021 heeft Robin de praktijk bij hem thuis geopend en buiten zijn werk in de praktijk is hij ook osteopaat van voetbalclub Royal Antwerp FC.

In de praktijk ziet hij een grote variatie van patiënten, gaande van baby’s tot ouderen, van recreatieve sporters tot topsporters, met diverse klachten. Zijn grote interesse blijft wel in de sport liggen. Zo werkte hij, eerst als kine later als osteopaat, 11 jaar voor voetbalclub Royal Cappellen FC en verzorgde hij de medische begeleiding van het nationale gymnastiek- en judoteam op buitenlandse stages en wedstrijden. Sinds 2017 is hij lid van het medische team van Royal Antwerp FC.

Osteopathie is zijn passie en daardoor is hij zeer gemotiveerd, gedreven en probeert hij zich elk jaar bij te scholen. Verder heeft hij ervaring als assistent docent aan het FICO Osteopathy Academy. In de behandelingen staat de holistische visie van de Osteopathie centraal, en probeert hij Causopractie, Applied Kinesiology en Orthomoleculaire gezondheidszorg mede te integreren.

Naast zijn professionele activiteiten kan Robin genieten van zijn gezin waar hij de trotse papa van een tweeling is, van sporten (lopen, fietsen,…), een avondje uit of voetbal gaan kijken met vrienden.

Tout voir

Diplômes

  • Osteopaat D.O. (2017, FICO Osteopathy Academy)
  • Diplomated Causopractor (DCP) (2021, The International Institute of Causopractic Care, I.I.C.C.)
Prendre rendez-vous en ligne Revenir au profil