Sven Boonen

Psychologue

Aalst

Prendre rendez-vous en ligne

Renseignez les informations suivantes

Interpersonal Dynamics Optimizer (ID-O2)
Nieuwerkerken-Dorp 65,
9320 Aalst

Spécialités

Langues parlées

  • Anglais
  • - Français
  • - Néerlandais

Informations sur le cabinet

Accessibilité

Types de paiement

Cliquez sur le marqueur pour connaitre l'itinéraire

Veuillez activer les "cookies fonctionnels" dans les "paramètres de confidentialité" de cette page pour permettre le chargement de la carte ci-dessous.

Description

De kern van mijn dienstverlening naar individuen, groepen en bedrijven is de optimalisatie van de interpersoonlijke dynamiek.

In mijn logo zitten hierbij twee goed passende accenten.

In eerste instantie vormen de “I” van “Interpersonal” en de “D” van “Dynamics” samen “ID”. Dit is een mooie link naar “identiteit”, nl. datgene wat zowel een individu, een groep mensen als een bedrijf sterk kenmerkt. De identiteit ontstaat bovendien steeds vanuit een interpersoonlijke dynamiek, vanuit interactie tussen een persoon en zijn omgeving.

In tweede instantie wil ik via mijn psychotherapeutisch werk en via mijn advies rond personeelsbeleid, bij wijze van spreken individuen, groepen en bedrijven “zuurstof” kunnen geven. Vandaar de “O2”, het scheikundig symbool voor zuurstof.


Mijn dienstverlening wordt gekenmerkt door:

Mijn vorming en ervaring: academisch, continue bijscholing en supervisie
(zie ook www.id-optimizer.com)

Confidentieel: confidentialiteit is de hoeksteen van mijn beroep.

Werkrelatie: Geen tovenaar, wel expert die een deel van het traject begeleidt.

Quality time met een concreet doel: Wij bepalen samen heel concreet het doel van de begeleiding. Onze sessies hebben in tijd en inhoud kwaliteit als rode draad.

Gericht op herwinnen van de eigen autonomie: Ik streef ernaar om de mensen die ik begeleid zo spoedig als mogelijk autonoom te maken in de aanpak van hun vraag of probleem.

Eerlijk en oprecht: Dit zijn voor mij twee centrale levenswaarden, die mij uiterst dierbaar zijn.

Concreet en no-nonsense: Ik hou het graag praktisch en “to the point”: Bij mij geen hypnose, geen trukendoos, geen vreemde theorieën, maar oplossingen geënt op feiten van het dagelijks leven en oplossingen die haalbaar zijn binnen de gegeven context.

Menselijk, met passie voor mensen en respectvol: Ik ben mens onder de mensen, zie graag mensen en heb een diep respect voor ieder mens.

Gedreven en kwalitatief: Ik ben een gedreven mens in alles wat ik doe. Wanneer ik iets onderneem wil ik dat de zaken in orde zijn.

Ik volg de deontologische code van de Psychologencommissie.

Tout voir

Diplômes

  • Licentiaat in de Psychologie, Universiteit Gent, 1997
  • Aggregaat, VUB, 1998
  • Specialisatie Psychotherapie, Universiteit Gent, 2000
Tout voir
Prendre rendez-vous en ligne Revenir au profil